Блог http://webekm.com/ и още нещо.

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ LASER

Τι είναι η μέθοδος FUERTE;

Η μέθοδος FUERTE είναι μέθοδος αποτρίχωσης με laser νέας γενιάς. Πιο συγκεκριμένα, είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας και αποτελεί την εξέλιξη στις μεθόδους διακοπής της τριχοφυΐας με τη χρήση laser. Επιλέγω μέθοδο Fuerte γιατί υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά πέντε αστέρων όσα και τα σημεία που υπερέχει: 

 

 

Αποτρίχωση με αποτέλεσμα!

Διαθέτει προηγμένο σύστημα στην κεφαλή laser που συνδυάζει επιτυχία στο αποτέλεσμα και ασφάλεια κατά την διάρκεια της εφαρμογής. Οι διαστάσεις του spot (12x20) είναι από τις μεγαλύτερες, εξασφαλίζοντας έτσι αποτέλεσμα και στα πιο δύσκολα σημεία.

Αποτρίχωση χωρίς περιορισμούς!

Ο τρόπος λειτουργίας της μεθόδου FUERTE επιτρέπει τη αποτρίχωση ακόμα και σε σκούρες ή μαυρισμένες επιδερμίδες όλο τον χρόνο με την ίδια αποτελεσματική ένταση, ώστε να μην προβαίνετε υποχρεωτικά σε ήπιες συνεδρίες που καθυστερούν το αποτέλεσμα, όπως συμβαίνει με άλλα laser.

Αποτρίχωση σε χρόνο μηδέν!

Η μέθοδος Fuerte δίνει προηγμένη ταχύτητα στην εφαρμογή μικραίνοντας έτσι τη διάρκεια της συνεδρίας στο ελάχιστο. Αξίζει να αναφερθεί ενδεικτικά ότι η αποτρίχωση ποδιών (γάμπες και μηροί) δεν διαρκεί περισσότερο από 25 λεπτά ανά συνεδρία.

Αποτρίχωση με άνεση!

Διαθέτει ειδικό σύστημα ψύξης που χαρίζει ευχάριστη αίσθηση στην επιδερμίδα χωρίς την παραμικρή ενόχληση. Δε χρειάζεται να γίνει νωρίτερα εφαρμογή αναισθητικής κρέμας ή spray, καθότι η αποτρίχωση με laser δεν είναι πια επίπονη υπόθεση.

Αποτρίχωση με μικρό κόστος!

Με την μέθοδο FUERTE η αποτρίχωση είναι πλέον μια προσιτή πολυτέλεια για όλους. Είναι ευεργετική για μικρούς και μεγάλους, για άντρες και για γυναίκες, για ιατρικούς και μη λόγους σε τόσο οικονομικές πλέον τιμές που δεν αφήνουν περιθώρια για δικαιολογίες περαιτέρω αναβολής.

Στην πράξη:

Οι χείριστες της μεθόδου FUERTE έχουν παρακολουθήσει το απαραίτητο εκπαιδευτικό πρόγραμμα προκειμένου να μπορούν να εκτιμήσουν τον αριθμό των συνεδριών που απαιτούνται προκειμένου να ολοκληρωθούν τα αποτελέσματα σας σε συνάρτηση πάντα με το φωτότυπο της επιδερμίδας, την ποιότητα της τρίχας και την περιοχή που επιθυμείτε να γίνει η αποτρίχωση.
Ενδιαφέρουσα πληροφορία: Όσο πιο σκούρα τρίχα σε ανοιχτό χρώμα δέρματος τόσο πιο γρήγορα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Θα έχω μόνιμο αποτέλεσμα με τη μέθοδο FUERTE;

Η μέθοδος έχει χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες σε όλο τον κόσμο με τα εντυπωσιακά της αποτελέσματα να διαρκούν χρόνια και μόνιμα. Σε σπάνιες περιπτώσεις επανεμφάνισης, που συναντώνται σε ορμονοεξαρτώμενες περιοχές, ένας μικρός αριθμός επαναληπτικών συνεδριών είναι συνήθως ικανός να λύσει το πρόβλημα αυτό.

Σε ποιους απευθύνεται η μέθοδος FUERTE;

Η μέθοδος FUERTE απευθύνεται σε όλους, καθότι η αποτρίχωση ξεπερνά πολλές φορές το κομμάτι της αισθητικής με το οποίο καθιερώθηκε. Συχνά αποτελεί και θέμα υγείας, οπότε επιτακτική ανάγκη για μοναδική ασφάλεια και άνεση που μόνο τα laser νέας γενιάς μπορούν να εγγυηθούν!

• Αποφυγή εμφάνισης θυλακίτιδας σε γεννητικές περιοχές.
• Αποφυγή υποτροπιασμού σε κύστη κόκκυγος.
• Περιορισμός εμφάνισης ευρυαγγειών (spider veins).
• Περιορισμός αιμαγγειωμάτων (cherries).

 

 

 

Bookmaker bet365 The best odds.

Full premium BIG Theme for CMS