.

ΜΑΣΑΖ - MASSAGE

Χαλαρώστε από την ένταση της ημέρας με ένα Relax massage, απομακρύνετε τις τοξίνες και αναζωογονηθείτε με το λεμφοβιοενεργειακό μασάζ της Piroche Cosmetiques, δοκιμάστε το ιδιαίτερο Aroma Stone massage και αφεθείτε στην υπέροχη αίσθηση που χαρίζει το Ινδικό μασάζ κεφαλής & ώμων. Οι ευεργετικές ιδιότητες της μάλαξης θα σας κάνουν να νιώσετε σωματική και ψυχική ευεξία ενώ εάν έχετε ένταση και άγχος τα αποτελέσματα θα είναι αξιοθαύμαστα!
Οι θεραπείες μασάζ που διαθέτουμε μπορούν επίσης να επιλεχθούν σαν ένα πρωτότυπο δώρο σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Υψηλής ποιότητας φυσικά αιθέρια έλαια της Piroche Cosmetiques επιλέγονται ανάλογα με τις ανάγκες σας σε όλα τα μασάζ μας. Όλα τα μασάζ μας πραγματοποιούνται από τους διπλωματούχους θεραπευτές μας σε ατομικό χώρο. Ενημερώστε το θεραπευτή σας εάν επιθυμείτε μη ελαιώδη αίσθηση για να σας συμβουλέψει σχετικά με τα μασάζ μας που μπορούν να πραγματοποιηθούν χωρίς έλαια.

Λεμφοβιοενεργειακό μασάζ σώματος Piroche Cosmetiques
Η μέθοδος της βιοενεργειακής απομάκρυνσης των τοξινών που δημιουργήθηκε από την Piroche Cosmetiques σε συνδυασμό με τα ενεργά συστατικά που περιλαμβάνονται στα προϊόντα της, απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα που δημιουργούνται εξαιτίας της μη ισορροπημένης διατροφής, τις επιβλαβείς περιβαλλοντολογικές συνθήκες και το άγχος.
 
Η αποστράγγιση επιτυγχάνεται με χειρομασάζ που εναλλάσσεται με το Lympodrainer κατά μήκος των ενεργειακών καναλιών των μεσημβρινών. Πολύτιμα αιθέρια έλαια επιλέγονται ανάλογα με τις ανάγκες σας συνδυασμένα με υψηλής ποιότητας γαλακτώματα. Όλα δρουν συνεργικά σε αυτή την ολιστική πρόταση που προάγει το λεμφοβιοενεργειακό μασάζ σε μία πλήρη περιποίηση σώματος προσφέροντας υπέροχη αίσθηση ευεξίας από την πρώτη μέρα. Για ολοκληρωμένα αποτελέσματα σύμφωνα με τη μέθοδο της Piroche Cosmetiques συστήνουμε ένα κύκλο 6 θεραπειών.
Διάρκεια 30 λεπτά €25 (πρόσωπο ή κοιλιά ή πλάτη)
Διάρκεια 1 ώρα €50 σώμα)
Διάρκεια 1 ώρα και 20 λεπτά €65 (πρόσωπο και σώμα)

Λεμφικό μασάζ (Voder)
Ενεργοποίηση του λεμφικής κυκλοφορίας με απαλές αυστηρά προκαθορισμένες πιέσεις και ρυθμικές, προωθητικές κινήσεις μάλαξης. Τα λεμφικό μασάζ, ιδιαίτερα αναγνωρισμένο από την παραδοσιακή αισθητική, μέσα από τις φαινομενικά απλές και καθαρές πιέσεις του προάγει την κυκλοφορία της λέμφου και διευκολύνει το σώμα μας να απομακρύνει τις τοξίνες. Θα σας εκπλήξει ευχάριστα εάν αισθάνεστε σωματική κόπωση ή εάν αισθάνεστε «φουσκωμένοι» από κατακράτηση υγρών. Συνδυάζεται με αγνά αιθέρια έλαια της Piroche Cosmetiques επιλεγμένα ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Διάρκεια 25 λεπτά €20 (Πρόσωπο)
Διάρκεια 60 λεπτά €50 (Σώμα)

Relax μασάζ
Πολυσύνθετη τεχνική που περιλαμβάνει συνδυασμό μαλάξεων και πιέσεων από την Ανατολή για ένα αποτέλεσμα ευχάριστο και απολαυστικό. Ανακουφίζει τους μύες από την ένταση, χαλαρώνει το νευρικό σύστημα και μειώνει το στρες. Συνοδεύεται με υψηλής ποιότητας αιθέρια έλαια που επιλέγουμε ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Διάρκεια 30 λεπτά €25
Διάρκεια 1 ώρα €50 Σώμα
Διάρκεια 1 ώρα και 20 λεπτά €65 σώμα & πρόσωπο

Hot Stone massage
Ηφαιστειογενείς στρογγυλές πέτρες από βασάλτη από τα βάθη των ωκεανών ζεσταίνονται ενώ τα χέρια του θεραπευτή τις φέρνουν σε επαφή με το σώμα σας πλαισιώνοντας σας με την ενέργεια του ηφαιστείου (φωτιά) και του ωκεανού (νερό). Ο βασάλτης έχει την ιδιότητα να διατηρεί τη θερμότητα στο εσωτερικό του. Η θερμότητα από τις πέτρες χαλαρώνει τους μύες, επιτρέποντας στο θεραπευτή να ασκήσει περισσότερη και πιο ακριβή πίεση εφόσον χρειάζεται. Αγνά και πλούσια σε ευεργετικά συστατικά αιθέρια έλαια θα σας χαλαρώσουν και θα σας προσφέρουν απόλυτη ενεργειακή ισορροπία.
Διάρκεια 1 ώρα και 20 λεπτά €65 σώμα & πρόσωπο
Διάρκεια 1 ώρα €50
Διάρκεια 30 λεπτά €25 Facial Aroma Stone

Ρεφλεξολογία
Πανάρχαια ολιστική επιστήμη που βασίζεται στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων στα πέλματα, στις παλάμες και στα αυτιά, τα οποία αντιστοιχούν σε κάθε όργανο του σώματος. Με ειδικές τεχνικές πιέσεων, κινήσεων και μαλάξεων στα σημεία αυτά, χαλαρώνει ολόκληρο το σώμα και διεγείρεται η θεραπευτική ικανότητα του ίδιου του οργανισμού με απόλυτα φυσικό τρόπο.
Διάρκεια 30 λεπτά €25
Διάρκεια 40 λεπτά €30

Ινδικό μασάζ κεφαλής & ώμων
Αρχαία αυτοθεραπευτική μέθοδος από την Ινδία, αγιουρβεδικής φιλοσοφίας. Ένα πλούσιο μείγμα από αιθέρια έλαια λεβάντας, γερανιού, δενδρολίβανου, φασκομηλιάς, λεμονιού, ευκαλύπτου, θυμαριού, μοσχοκάρυδου και βασιλικού θα θρέψουν το δέρμα και το τριχωτό της κεφαλής σας σε βάθος ενώ οι αγιουρβεδικές πιέσεις και μαλάξεις στην περιοχή της κεφαλής, του αυχένα και των ώμων θα συμπληρώσουν αυτή την ιδιαίτερα χαλαρωτική εμπειρία. Ιδανική επιλογή σε περιόδους που νοιώθετε συσσωρευμένη ένταση και σε περιπτώσεις αϋπνίας.
Διάρκεια 30 λεπτά €40
Σε συνδυασμό με άλλο μασάζ 1 ώρας €30

Ayurvedic massage
5000 χρόνια Ινδικής φιλοσοφίας για καλή φυσική κατάσταση και ομορφιά. Αυθεντικό, κλασσικό Αγιουρβεδικό μασάζ στο σώμα, το πρόσωπο και το κεφάλι με ένταση που ποικίλει από πολύ ελαφρύ έως πολύ βαθύ. Χρησιμοποιείται ζεστό λάδι και αιθέρια έλαια.
Ανακουφίζει από την ένταση, αναζωογονεί, αποτοξινώνει ενώ ενδείκνυται για καλύτερη ποιότητα
δέρματος και τριχωτού κεφαλής.
Διάρκεια 30 λεπτά €25 
Διάρκεια 1 ώρα €50 Σώμα
Διάρκεια 1 ώρα & 20 λεπτά €65 Πρόσωπο & Σώμα

Rejuvance
Ολιστικό αναζωογονητικό μασάζ προσώπου, κεφαλιού, λαιμού, ντεκολτέ και ώμων, για την τόνωση και την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης με στόχο την ανανέωση και αναζωογόνηση του προσώπου και του σώματος. Η αγωγή απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες και αποτελείται από 6 ωριαίες συνεδρίες, καθεμία από τις οποίες επικεντρώνεται σε διαφορετικά σημεία του προσώπου (μέτωπο, μάτια, μάγουλα, στόμα, σαγόνι. λαιμός, ώμοι). Η αγωγή περιλαμβάνει εκπαίδευση κατά την οποία ο θεραπευτής σας θα σας μάθει να πραγματοποιείτε απλές αλλά ουσιαστικές ασκήσεις Γιόγκα και Σιάτσου που βοηθάνε στην χαλάρωση των μυών του προσώπου, του λαιμού και των ώμων ενώ θα σας βοηθήσουν να αναπνέετε καλύτερα.
Διάρκεια 1 ώρα €70
6 Συνεδρίες €300

Combined massage
Αναζωογονητικό μασάζ με έντονες μαλάξεις στις καταπονημένες περιοχές του σώματος. Επικεντρώνεται ιδιαίτερα στη ράχη, στις ωμοπλάτες, στον αυχένα και ολοκληρώνεται με ρεφλεξολογία στα πέλματα. Τα αιθέρια έλαια γερανιού, λεβάντας, κολίανδρου και petit grain έχουν ευεργετική επίδραση στους πιασμένους μύες, απομακρύνουν τις τοξίνες και μειώνουν την ένταση. Ιδανική επιλογή για μυϊκούς πόνους και «πιασίματα».
Διάρκεια 1 ώρα €50
Διάρκεια 30 λεπτά €25

Μασάζ κυτταρίτιδας
Η ειδική αυτή αγωγή περιλαμβάνει εξειδικευμένες τεχνικές μασάζ με έντονες μαλάξεις που βοηθάνε στη βαθιά διείσδυση των πλούσιων ευεργετικών συστατικών των προϊόντων της Piroche Cosmetiques. Αγνά αιθέρια έλαια φασκόμηλου και κατάπλασμα καταπραΰνουν την περιοχή που δέχεται την αγωγή, μειώνουν τα σημάδια της κυτταρίτιδας και βοηθάνε στη διάσπαση του τοπικού πάχους. Τα δέρμα σας παραμένει ενυδατωμένο, πιο υγιές και λείο. Ο θεραπευτής σας θα σας συμβουλέψει σχετικά με τον αριθμό των θεραπειών που συστήνεται να πραγματοποιήσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η αγωγή αυτή σε συνδυασμό με μία ισορροπημένη διατροφή και ήπια σωματική άσκηση εξασφαλίζει εντυπωσιακά ορατά αποτελέσματα.
Διάρκεια 30 λεπτά €40
Πρόγραμμα 12 συνεδριών €360